الأربعاء، 26 ديسمبر 2012


 

قوارب البطاطس :
 
 
 
 
 
 
 

بطاطس + دجاج + ثاوزند آيلند + ملح + فلفل اسود + زبده + جبن موزريلا + مايونيز + ماشروم + خس + ذرة+ فلفل مجروش

 

الطريقه :

تسلق البطاطس لمده ساعه او حتى تلين ونفرغه في الوسط ونخلطه مع قطع الدجاج والمايونيز والفلفل المجروش والماشروم والذره .. نضع في في وسط البطاطس زبده وندخله الفرن علشان يذوب ويتحمر شوي ونحط خلطة الدجاج ونضع فرينش صوص والخس ثم الجبن المبشور . ويدخل الفرن حتى يذوب الجبن

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق