الجمعة، 28 ديسمبر 2012

باشميل باللحم المفروم:









 

المقادير :
لحم مفروم + 3 بصل مقطع صغير + 2 فص ثوم + 2 طماطم كبير + ملح وفلفل اسود وبهارات مشكله + معجون طماطم
صوص الباشميل :
100 غرام زبدة + 10 م.ك طحين + 5 أكواب حليب + ملح وفلفل ابيض


الطريقة:
نقلب البصل والثوم في قليل من الزيت حتى يذبل ونضيف الللحم ونقلب حتى يتغير لونه ونضيف البهارات والطماطم ومعجون الطماطم وتترك للتسبك
في بايركس نضع طبقه من الباشميل ثم المعكرونه وتقلب مع القليل من الحشوه ثم نضع باقي الحشوه والباشميل وترش بالموزريلا والريحان المجفف .. في الفرن 180 نصف ساعة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق